кадър bTV Редактор: Много обидно е, че трябва да връщаме 4,5 млн.

...
кадър bTV Редактор: Много обидно е, че трябва да връщаме 4,5 млн.
Коментари Харесай

Министър Минеков дава ларгото в София, „Квадрат 500“ и крепостта в Яйлата на Европейската поркуратура

кадър bTV 

Редактор: 

Много обидно е, че би трябвало да връщаме 4,5 млн. евро за ремонта на ларгото. Това сподели служебният министър на културата Велислав Минеков конференция. Той направи изявлението откакто се е срещнал със мнението Европейската работа за битка с измамите (ОЛАФ). Тъй като документът е конфиденциален, той показа, че не може да каже всичко, което написа в него. Минеков обаче беше безапелационен, че има потресаващи загуби на европейски средства от страна на министерството.

Служебният министър сподели, че ще осведоми прокуратурата за ларгото в София. Той ще се обърне и към европейската прокуратура както по този, по този начин и по други случаи. Един от тях е така наречен „ български Лувър “, галерията „ Квадрат 500 “. Минеков ще сезира европейското обвиняване и за така наречен цитадела в местността Яйлата, за която са изразходени 1,6 милиона.

Министърът назова крепостта от итонг и гипс „ отпадък “ и добави, че тя е спряла изследванията в неповторимата околност. Обектът не притегля туристи, с изключение на тези, които са пристигнали да му се присмеят, изясни Минеков.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР